Crisis Management and Human Behaviour Training STCW A-V/2.4

Kuvaus

Ihmiset ja ihmismassat reagoivat hätätilanteisiin eri tavalla. Koulutuksessa käydään läpi mm. toimintatapoja hätätilanteiden varalle matkustaja- ja roro-aluksilla.

Koulutus on tarkoitettu matkustaja-alusten henkilöstölle, joilla on määritelty sellainen vastuutehtävä hälytysluettelossa, joka liittyy matkustajien turvallisuuteen ja avustamiseen hätätilanteissa.

Koulutus on voimassa 5 vuotta.

Kertaajille koulutuksen kesto  on 1 päivä. Peruskurssin kävijöille koulutus koostuu 1 kurssipäivän lisäksi ennakkotehtävästä ja kirjallisesta kokeesta.

Koulutukseen voi osallistua paikan päällä tai etänä Teamsin kautta.

Huomioitavaa

Koulutus sisältää opiskelumateriaalin, lounaat sekä aamu- ja iltapäiväkahvit Kotkaan saapuville.

Viimeinen peruutuspäivä osallistumiselle on 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tällöin varmistuu myös koulutuksen toteutuminen, sen hetkisen ilmoittautumismäärän perusteella. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan, mikäli kurssilla on tilaa. Jälki-ilmoittautumiset eivät ole peruutettavissa.

Viimeisen peruutusajan jälkeisistä peruutuksista veloitetaan koulutuksen täysi hinta.

Huom! Noudatamme Covid-19 pandemiasta johtuvia kokoontumisrajoituksia. Tämä tarkoittaa sitä, että paikalle Kotkaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä se maksimi henkilömäärä, joka koulutuksen alkaessa on sallittu kokoontumisrajoitusten puitteissa ottaa.

 

Ilmoittautuminen

Koulutus alkaa

13.4.2021

Koulutus päättyy

13.4.2021

Kesto

1 pvä

Minimiosallistujamäärä

4

Hinta

250e + alv 24%

Paikka

Etänä/Teams tai Kotka, Katariinan kampus. Lehmustie 4, 48130 Kotka

Ilmoittautuminen päättyy

30.3.2021

Lisätiedot

Koulutusjärjestelyihin liittyvät: Saila Ylämäki saila.ylamaki@ekami.fi +358 50 576 5434, koulutuksen sisältöön liittyvät: Maria Kämäräinen maria.kamarainen@ekami.fi, +358 41 546 0056