Öljyntorjunnan simulaatiokoulutus

Kuvaus

Uudenlainen öljyntorjuntakoulutus tarjoaa simulaatioiden avulla keinoja oppia öljyn käyttäytymistä eri torjuntatilanteissa ja erilaisissa olosuhteissa.

Koulutuksessa pääsee harjoittelemaan komentosiltasimulaattoreilla mm. aluksen käsittelyä, puomitusta ja nuottaamista yhdessä ja erikseen muiden torjunta-alusten kanssa. Tehtävät suoritetaan päällystön taktisen suunnittelun pohjalta. Simulaatio-ohjelma mahdollistaa öljyn käyttäytymisen demonstraatiot ja antaa välittömän palautteen valitun menetelmän tehokkuudesta. Käytössä on myös ainutlaatuinen öljynkeräyssimulaattori, jolla pääsee harjoittelemaan harjakeräimen käyttöä. Simulaatiot mahdollistavat erilaisten skenaarioiden harjoittelua ja torjuntataktiikoiden vertailua turvallisessa ympäristössä. Kurssiin liittyvät teoriaopinnot syventävät osaamista öljyntorjunnasta ja tukevat käytettäviä simulaatioita.

Huomioitavaa

Viimeinen peruutuspäivä osallistumiselle on 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Viimeisen peruutusajan jälkeisistä peruutuksista veloitetaan koulutuksen täysi hinta.

Koulutus alkaa

Tilauskoulutus

Kesto

3 pv

Lisätiedot

emmi.rantavuo@xamk.fi +358 44 7028 775