Trukinkuljettajan turvallisuuskoulutus

Kuvaus

Trukinkuljettajan turvallisuuskoulutus antaa koulutusta trukkityöskentelyyn satamissa, terminaaleissa, teollisuudessa ja vähittäiskaupassa toimiville henkilöille.

Koulutus sisältää niin teoriaa kuin käytännön harjoitteita. Koulutuksen sisältö koostuu seuraavista osioista:
Trukinkuljettajana toimiminen ja työskentely trukilla, trukkitekniikka, trukkityöhön liittyvä lainsäädäntö, ongelmatilanteet ja niistä oppiminen, työskentely-ympäristö, turvallisuusaspektit ja kirjallinen tentti.

Hyväksytyn tentin ja ajokokeen jälkeen osallistujalle jaetaan todistus ja trukkikortti.

Koulutuksen sisältöä voidaan muokata asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Koulutus voidaan toteuttaa niin Ekamin kuin asiakkaan tiloissa ja laitteilla.

Huomioitavaa

Koulutus sisältää opiskelumateriaalin ja mikäli koulutus toteutetaan Ekamilla myös lounaat sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Sopiaksesi yksityiskohdista ole yhteydessä Simo Knutakseen.

Pyydämme tilausvahvistuksen ja laskutusosoitteen mahdollisine viitteineen viimeistään kahta (2) viikkoa ennen koulutuksen alkamista sähköpostilla osoitteeseen kmc@ekami.fi.

Viisi (5) päivää ennen koulutuksen alkua peruutetuista ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksun. Kolme (3) päivää tai sen jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitamme osallistumismaksun kokonaan.

Koulutus alkaa

Tilauskoulutus

Kesto

2 pv

Minimiosallistujamäärä

4

Hinta

336 € + alv 24%

Paikka

Kotka, Katariinan kampus. Lehmustie 4, 48130 Kotka (tai vaihtoehtoisesti asiakkaan tiloissa)

Lisätiedot

Simo Knutas simo.knutas@ekami.fi, +358 400 559 191