Saavutettavuusseloste

Verkkosivustoamme koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, joka pohjautuu EU:n saavutettavuusdirektiiviin. Lain mukaan kaikilla tulee olla tasavertaiset mahdollisuudet käyttää digitaalisia palveluita. Laki velvoittaa julkisia toimijoita toteuttamaan verkkopalvelut sillä tavalla, että ne täyttävät Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1. -standardin kriteerit A- ja AA-vaatimustasoilla. WCAG on kansainvälinen ohjeistus verkkosisältöjen saavutettavuudesta.

Saavutettavuudella tarkoitetaan, että verkkosivut ja mobiilisovellukset sekä niiden sisällöt ovat sellaisia, että kuka tahansa voi niitä käyttää ja ymmärtää niiden sisällön.

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 22.9.2020. Sen tiedot perustuvat itse tehtyyn saavutettavuustestaukseen ja -arvioon.

Saavutettavuuden tila

Verkkosivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Saavutettavuuden sisällölliset muutokset, kuten tekstit, kuvat, tiedostot ja videot ovat osittain kesken. Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi.

Palaute, yhteystiedot ja täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle: maria.kamarainen(at)ekami.fi.
Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Puh. vaihde 0295 016 000