Siirry sisältöön
Haku

Ekami

Ekami ja Ekami Consulting Oy

Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekami on Haminan, Kotkan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden vuonna 2005 perustama kuntayhtymä. Alueen ammatillisen koulutuksen juuret ulottuvat kuitenkin reilusti yli sadan vuoden taakse.

Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä vastaa omistajakuntiensa puolesta alueen toisen asteen ammatillisen koulutuksen järjestämisestä (Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto) sekä työpajatoiminnan ja etsivän nuorisotyön palveluista (Rannikkopajat).

Tehtävänämme on edistää ammatillista osaamista, työelämätaitoja sekä alueen kilpailukykyä ja hyvinvointia.

Ekami Consulting Oy:n (Etelä-Kymenlaakson Aikuiskoulutus Oy) tehtävänä on tarjota kaikille avoimia pätevyys- ja täydennyskoulutuksia sekä yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia.


Koulutuksemme merenkulku ja satama-alalla

Järjestämme monipuolista merenkulkualan koulutusta sekä kansi- että konepuolella. Merenkulku palvelee pääasiallisesti Suomen ulkomaankaupan kuljetuksia ja matkustajaliikennettä sekä kotimaassa että Itämeren alueella.

Olemme myös valtakunnallinen satama-alan kouluttaja. Nykyisin tärkeä osa satamien ammattilaisten koulutusta on erilaisten satamassa käytettävien nostureiden kuljettajien lakisääteinen pätevöitymiskoulutus.