Siirry sisältöön
Haku

Referenssit

Asiakkaidemme ajatuksia meistä


Oy M.Rauanheimo Ab

”Meillä on pitkä yhteistyö Ekamin kanssa satamanosturikoulutuksissa. Koulutus on ollut erittäin laadukasta ja ammattitaitoista, tilat ja koulutuslaitteet vaatimusten mukaisia.

Aikataulut ja koulutusohjelmat ovat hoituneet meille tarpeidemme mukaisesti ja palvelu on ollut joustavaa. Koulutukseen osallistuneilta palaute on aina ollut erittäin positiivista.”

Pasi Salmela, Senior Advisor, Oy M.Rauanheimo Ab


Mevea Oy

”Yhteistyö Mevean ja Ekamin välillä alkoi jo vuonna 2005, jolloin Ekamista tuli ensimmäinen asiakkaamme. Sittemmin yhteistyöstä on kehittynyt arvokas palautesilmukka, joka on ollut suureksi avuksi kehitystyössämme luoda paremmin satama-alan tarpeita vastaavia tuotteita.

Ekamilta saamamme palaute on antanut meille poikkeuksellista näkemystä pedagogisesta näkökulmasta, sekä mahdollistanut monipuolisempien koulutustuotteiden kehityksen.

Ekami on pitkäaikainen yhteistyökumppani Mevean tuotekehityksessä ja olemme iloisia voidessamme jatkaa yhteisiä ponnistelujamme korkealaatuisten satamakoulutussimulaattorien kehittämisessä.”

Raimo Nikkilä, Director, Sales, Marketing and Business Development


Oy Mecarlos Ab

”Oy Mecarlos Ab on Kokkolassa toimiva monialayritys. Yhtenä toimintamme keskeisenä sektorina on satamanosturipalveluiden tarjoaminen Kokkolan Syväsatamassa. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2000 alkaen. Perustana toiminnassamme on laatu, joustavuus ja turvallisuus. Satamassa nosturityössä keskeisessä roolissa on myös tehokkuus turvallisuudesta tinkimättä.

Nosturinkuljettajien ammatillinen osaaminen ja pätevyys on meille tärkeä asia. Heidän koulutuksessa yhteistyökumppaninamme on ollut alusta alkaen EKAMI ja Ekami Consulting. Koulutuksen alkuvaiheessa kuljettajakandidaatimme suorittavat Ekamissa lähikoulutusjakson joka sisältää simulaattoriharjoittelua.

Olemme kokeneet simulaattoriharjoittelun erittäin hyödyllisenä ja olimme mm. hankekumppanina mukana kun Ekami otti uudet ajanmukaiset simulaattorit käyttöön muutama vuosi sitten.”

Tony Läspä, toimitusjohtaja Oy Mecarlos Ab