Siirry sisältöön
Haku

Kaakkois-Suomen ammatti­korkeakoulu – XAMK

XAMK ja merenkulun koulutus

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk on vastuullisen hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakoulu.  Koulutamme osaavaa työvoimaa tulevaisuuden tarpeisiin, edistämme yrittäjyyttä, kansainvälisyyttä sekä elinkeinoelämää uudistavia ratkaisuja. Meillä työskentelee yli 900 asiantuntijaa, neljällä eri kampuksella: Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.  

Opiskelijamäärä korkeakoulussamme on yli 11 000 ja tarjolla on 50  amk-koulutusta sekä yli 30 yamk-koulutusta.  

Koulutusalamme ovat:

Lisäksi Xamk Pulse(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) tarjoaa Suomen laajimman valikoiman avoimen ammattikorkeakoulun kursseja sekä runsaasti muita täydennyskoulutusmahdollisuuksia. Nopeissa oppimisen tarpeissa sinua auttavat mikrokurssit.   

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (TKI) on keskeinen osa alueellista ja yhteiskunnallista vaikuttavuuttamme.  Vahvuusalamme ovat:

Tarjoamme asiantuntijapalveluita(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) sekä osaamista yrityksille ja yhteisöille paitsi TKI-, myös harjoittelu-, projekti- ja opinnäyteyhteistyönä. Lisäksi 11 tutkimusyksikköämme tuottavat monialaista asiantuntijatietoa sekä mm. tuotekehitys-, mittaus- ja analysointipalveluita. 

Lue lisää Xamkista: www.xamk.fi(siirryt toiseen palveluun)


Merenkulun koulutus Xamkissa

Xamkin merenkulun koulutuksista(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) valmistuu insinöörejä ja merikapteeneja. Insinööriksi voi opiskella laivatekniikan tai sähkövoimatekniikan koulutuksissa. Lisäksi Xamkissa voi opiskella merenkulun johtamisen ylemmän amk-tutkinnon. Merenkulkua opiskellaan Xamkin Kotkan kampuksella.